Садиба зеленого туризму «Урочище Воронуха»: дивують тим, що мають

21 Червня 2020, 15:40
Садиба зеленого туризму «Урочище Воронуха»: дивують тим, що мають 10311
Садиба зеленого туризму «Урочище Воронуха»: дивують тим, що мають

Усе більше обертів в Україні набирає зелений туризм – відпочинок від міста в сільській чи лісовій місцевості. У Корецькому районі садиба для такого відпочинку знаходяться на території Щекичинської сільської ради. Щорічно її відвідує тисячі любителів зеленого відпочинку із Корецького, Березнівського районів, з міста Рівного, і навіть сусідньої Житомирщини.

2


«Воронуха» нагадує справжню здравницю відпочинку, на її території є будиночки для відпочиваючих на березі водойми, лазні різного призначення, кафе-бар із вишуканою домашньою кухнею та навісом для проведення урочистостей, більярдна із бібліотекою, дитячий майданчик, бесідки на воді, а на чудовому озері можна порибалити, покататись на човні, катамарані тощо.

Подружжя Царуків постаралося аби кожен зміг віднайти тут щось для душі. Спочатку орендували місцеву водойму для риборозведення, а невдовзі тут «виросла» ціла база відпочинку на 60 місць.

Нещодавно почали пропонувати відвідувачам купання у цілющому чані.

«Чан наповнюється водою, яка доводиться за допомогою відкритого вогнища до температури 35-40 градусів. Ця температура є цілком прийнятною для людини, яка безпосередньо перебуває в такого роду купелі. Саме перебування в чані необхідно чергувати із зануренням в прохолодну воду, власне такий перепад температур позитивно діє на організм та стимулює роботу шкіри», – розповідають господарі бази.


Подружжя Царуків власними силами розвиває зелений туризм. У такому виді туризму багато своїх особливих переваг. Оздоровчі прогулянки лісом, спокій та усамітнення. Туристи таким відпочинком також задоволені – є можливість побути в колі сім’ї й провести час з користю для себе.

1

3


1

1

2

1

2

1


1

1

1

 

Читайте також: З Києва до Корця: 263 кілометри на велосипеді здолав Роман Кривицький

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024