«У кожній професії є свої плюси і мінуси. Торгівля – не виняток», – Наталія Вигорій

26 Липня 2020, 15:51
2815

День працівників торгівлі щорічно відзначають в останню неділю липня. Ця професія, мабуть, одна з найбільш поширених і затребуваних у всьому світі. З людьми, які обрали її, кожен з нас зустрічається чи не щодня. Завжди хочеться зустріти доброзичливого, уважного, тактовного продавця, який вміло продає свої товари та при потребі може дати хорошу пораду. З нагоди професійного свята ми вирішили познайомитись ближче з представниками цієї справи. На зустріч погодилась приватний підприємець Наталія Вигорій, власниця магазину «Ласунчик» у Корці.


 

У «Ласунчику» гарно й по-домашньому затишно, а усміхнена й привітна продавчиня жваво спілкується з покупцями. Свою роботу любить, хоча не так усе й легко, як здається на перший погляд. Цілий день доводиться проводити на ногах. Заходить безліч людей, не завжди щось і купують, але кожному потрібно відповісти, кожному приділити увагу.

«У сфері торгівлі я майже все своє життя. Після закінчення училища працювала шість років у заготконторі. Через деякий час знову торгувала в різних крамничках. Згодом наважилась відкрити свою справу. Ось уже шостий рік працюю у власному магазині, – розповідає Наталя Сергіївна. – У кожній професії є свої плюси і мінуси. Торгівля в продуктовому магазині – не виняток. Потрібно враховувати якість і термін придатності того чи іншого товару, смаки покупців – і дорослих, і дітлахів. Усе, що робиш, треба робити добре. Хочеться, щоб люди звідси виходили задоволені і купленими продуктами, і рівнем обслуговування».

А поласувати у «Ласунчику» справді є чим: свіжа випічка, морозиво, печиво, торти та інші солодощі... Важко пройти мимо такої смакоти!



 

Мабуть, справжнім щастям для людини є усвідомлення того, що робота, якою займаєшся, є результативною і потрібною. Недарма кажуть, що життя людини вимірюється не роками, а добрими справами. Для хлібороба – це високий урожай, для лікаря – здоров’я хворого, а для продавця – задоволені клієнти, які знову й знову відвідують магазин.



 

 «Бути хорошим продавцем, який зуміє задовольнити потреби сьогоднішнього вибагливого покупця  – це важка робота. Працювати з людьми дуже складно. Але Наталка з цим завданням справляється на досить хорошому рівні, адже знаходить взаєморозуміння з багатьма клієнтами. Вона – майстер своєї справи, – ділиться враженнями корчанка Юлія Вербицька, яка частенько навідується у «Ласунчик» за різними смаколиками».

Як бачимо, потрібно докласти немало зусиль, щоб досягти успіхів у цій справі, особливо тепер, коли конкуренція досить велика. З нагоди професійного свята своїм колегам пані Наталя бажає миру, добробуту, терпіння, процвітання і багато вдячних клієнтів.

Ганна СОЛОНІНКО


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39