У доробку художниці Софії Савчук – більше ста неймовірних робіт

28 Січня 2020, 16:25
2454

Восьмикласниця Старокорецького НВК Софія Савчук обдарована різними талантами. У свої тринадцять років вона старанно опановує шкільні предмети, особливо захоплюється вивченням англійської, фізики та малюванням. Останнім серйозно займається уже більше року. У доробку художниці  більше ста неймовірних робіт.

За словами дівчинки, захопилася цим мистецтвом, коли переїхала жити до Старого Корця. Свої перші роботи малювала на шматках шпалер. Спочатку ази художнього мистецтва дівчинка освоювала сама, а згодом почала займатися у художній артстудії «Онікс».


 

– Найбільше мені подобається малювати природу, адже вона настільки красива і незвичайна. Люблю у своїх роботах відображати квіти, тварин, небо, зорі.

Гуашевими фарбами та олівцями Софія створює неперевершені пейзажі та натюрморти. Свою творчість презентує на шкільних виставках, які отримують схвальні відгуки від глядачів. Остання відбулася 8 жовтня з нагоди Дня художника.

– Моє захоплення підтримують рідні та друзі. Це для мене дуже важливо. Та найголовніше, що люблю і хочу малювати. Тому буду рухатись далі. Побачимо, що з цього вийде, – зазначила юна художниця.

На улюблене заняття може витрачати по три години на день. Малює і в артстудії, і в дома.

1
Із викладачкою Анастасією Фасаховою
Із викладачкою Анастасією Фасаховою

 

Своєю ученицею задоволена і викладачка артстудії:

– Усі діти, які до нас приходять, – талановиті, – розповідає Анастасія Ельдарівна Фасахова. – І Софійка теж. Дівчинка дуже старанна, гарно малює. Відвідує артстудію постійно, занять майже не пропускає. Якщо продовжуватиме навчання, то майбутнє у мистецтві у неї є.

Дівчина розуміє: здібності потрібно розвивати. Тому не збирається зупинятися, націлена опановувати мистецтво надалі. У планах – і свою професію пов’язати з малюванням, адже хоче опанувати фах дизайнера-модельєра.

Ганна СОЛОНІНКО


1

1

2

 

Коментарі
29 Січня 2020, 04:26
Не в "доробку" а в працях чи творах, а "недоробки" вИ.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024