Одна з найпопулярніших: за шість років більше сотні весіль

02 Лютого 2020, 13:00
Тетяна Паламарчук (Гнесюк) 3720
Тетяна Паламарчук (Гнесюк)

Вона – одна з найпозитивніших ведучих весіль, енергійна та завжди усміхнена. Вона є свідком найголовнішої події кожної закоханої пари. Вона – Тетяна Паламарчук, талановита ведуча, яка прикрашає церемонію не тільки своєю присутністю, а й професійним виконанням улюблених пісень. На її рахунку уже більше сотні урочистостей, лише минулорічного весільного сезону – 25. Родом моя співбесідниця із Старого Корця.

«Професія ведучої – це не є чимось неочікуваним для мене і моєї родини. Усе це у мені із народження. Коли у вдома збиралися гості, то за мною була «концертна програма» (сміється, – авт.). Я одягала мамину сукню і на стільчику співала. Згодом активно брала участь у всіх шкільних концертах. Могла проводити захід, і виконувати окремий музичний номер. Після закінчення Корецької ЗШ №3 свій фах вирішила пов’язати із «Музичним мистецтвом» у РДГУ», – розповідає Тетяна.

Навчаючись у виші, Тетяна підробляла: співала у різних кафе та на весіллях. Переломним моментом у її житті стало весілля на Хмельниччині у 2013 році. Молодятам слід було організувати зустріч та декілька розважальних конкурсів. Це і стало відліком діяльності юної дівчини у весільній індустрії. Зрозіміла, що це їй до вподоби. Згодом склала свій сценарій. Знайомі-музиканти почали радити нареченим молоденьку енергійну «тамаду».

На початку «кар’єри ведучої», певно, як у всіх, у Тетяни було невдале весілля, після якого дівчина не зупинилася. Це був своєрідний поштовх іти вперед.

«Я зрозуміла, що права на помилку у мене немає. Люди довірили мені провести найважливіше свято у їхньому житті. Тому помилятися не можна. Складно проводити весілля у шалашах, де гостей до 300 осіб. А я мала кілька таких. 21 вересня у Сторожеві на весіллі Михайла і Євгенії гуляли до трьох сотень гостей. І ведучою була я. Та мені подобаються такі масштабні весільні гуляння. Адже там є багато молоді. Такі весілля стають легкими, невимушеними», – ділиться.

Часто успіх на весіллі залежить від музичного супроводу та відеофіксування усіх урочистих моментів. Як запевняє Тетяна, музиканти, відеооператори, фотографи і ведуча повинні працювати в одній команді.

Свою розважальну програму на свято Тетяна намагається постійно шліфувати, удосконалювати. Відвідувала семінар ведучих у Києві. Завжди шукає нові «фішки», старається орієнтуватися на гостей.

«Та я вважаю, що мене не має бути забагато на святі. Люди, які зустрілися на весіллі, – це родичі чи друзі, що давно не бачилися. Вони бажають поспілкуватися за столом, тож я даю їм таку можливість», – продовжує.

Тетяна розповідає, що бувають і різні казуси.

«Кілька років тому у мене був один випадок. У травні 2015 року на одному із весіль були гості із Дубровицького району, які у жовтні цього ж року планували видавати доньку заміж. Запросили мене провести це весілля. Я погодилася. Але вийшло так, що у цей самий день гуляли і моє весілля. Звісно, я підшукала собі заміну, ну на весіллі у Світлани і Андрія (сміється, – авт.), вибачилася. А що? Мала ж і я коли-небудь вийти заміж».

На своє весілля Тетяна ведучої не запрошувала, сама спілкувалася із гостями, багато співала. За її сценарієм розважала присутніх сестра Руслана.

На запитання, що надихає у роботі, Тетяна без роздумів відповідає:

«Моїм головним натхненням у роботі є позитивна реакція людей, оплески і задоволені молодята та їх батьки. А ще головні у моєму житті чоловіки: синочок Іларіон та чоловік Микола. Вони не тільки надихають, а й підтримують. Під час вагітності я не проводила весіль, а коли синочку виповнився місяць, знову приступила до роботи. Тоді чоловік бавився із малюком. Я йому безмежно вдячна за розуміння. А, взагалі, робота ведучої є моїм хобі, яке дає можливість знайомитися та спілкуватися з новими людьми, дарувати їм позитивні емоції та отримувати задоволення від того, що ти робиш».

Нещодавно Тетяна вийшла із декретної відпустки та працює викладачем вокалу у Рівненській дитячій музичній школі №2. Та все ж своїм основним місцем роботи вважає щоденну працю мами й дружини. І це найбільше окрилює. Тож нехай їй щастить у всіх починаннях.

Іванна ГОТЛІБ

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024