«Головне – зробити перший крок», – підприємець із Головниці

06 Вересня 2020, 21:00
Депутат райради Микола Бобровський, учасник АТО Валентин Якобчук та депутат міської ради, рентгенлаборант КНП «Корецька ЦРЛ» Юрій Бобровський 3842
Депутат райради Микола Бобровський, учасник АТО Валентин Якобчук та депутат міської ради, рентгенлаборант КНП «Корецька ЦРЛ» Юрій Бобровський

Нині про продукцію приватного підприємця Миколи Бобровського знають далеко за межами Корецького району. У конкуренції перемагає не демпінговою ціною, а якістю своїх виробів. Невипадково кажуть:

«Треба купувати у Бобровського, хоч і дорожче, зате якісніше».

Понад десять років тому молодий чоловік фактично з нуля створив своє мале підприємство, надавши роботу декільком десяткам людей із Корецького та Гощанського районів. Тоді він прийняв важке, але цілком правильне рішення – започаткувати власну справу не деінде, а в Україні. Було дуже непросто, навіть через декілька років після старту він усе ще не був упевнений в тому, хто на кого працює: він на бізнес чи, все ж таки, бізнес на нього. Але практика свідчить, якщо бути наполегливим, то успіх обов’язково прийде, хоч, можливо, не так швидко, як би того хотілося.

На момент прийняття Миколою Євгеновичем важливого рішення у його рідному селі Головниця продавали колгоспну тракторну бригаду, від якої вже мало що залишилося. Молодий чоловік вирішив її придбати й, оскільки довгий час був пов’язаним із будівництвом, то налагодити тут виробництво блоків, європарканів, тротуарної плитки. Звісно, що починати треба було з нуля.

«Коли я сюди навідався перший раз, то жахнувся, в якому занедбаному стані знаходилися територія і приміщення. Більш-менш уцілілою була лише майстерня, інші так звані будівлі були фактично без стін, дахи трималися на стовпах, а на них росли товсті дерева. Робота з облагородження цієї території триває і нині, хоча паралельно ведеться виробництво», – розповідає чоловік.

День за днем у Миколи Бобровського народжуються нові ідеї й нові плани. Років чотири тому було засноване приватне підприємство «СТОБЛОК», яке займається ремонтом та будівництвом доріг. Його працівники уже потрудилися на автошляхах Корецького, Гощанського й Рівненського районів.



 

Згодом почали надавати послуги з укладання бруківки. У 2018 році бригада робітників виконувала роботи із упорядкування центрального парку у Гощі – укладання бруківкою доріжок. Тоді Гощанський селищний голова Микола Панчук особисто приїхав на підприємство, аби подякувати за зразкове виконання робіт і керівнику, і робітникам.

Парк у Гощі
Парк у Гощі

 

З 2018 року на підприємстві розширили спектр послуг: почали надавати шиномонтажні послуги вантажного і легкового транспорту.


 

Громада Головницької сільської ради висловила довіру Миколі Євгеновичу, двічі поспіль обираючи його депутатом Корецької районної ради. Чоловік багато допомагає освітнім та медичним закладам не лише прилеглих до сільської ради населених пунктів, а й району загалом.

Не стояв осторонь і тоді, коли на території нашої держави розпочалися бойові дії. З перших днів проведення АТО член громадської організації «Корецька Варта» Микола Бобровський почав допомагати українським військовим.

У лютому 2016 року пана Миколу нагороджено відзнакою Президента України «За гуманітарну участь антитерористичній операції», у серпні того ж року отримав відзнаку Президента України Ювілейною медаллю «25 років незалежності України». Цьогоріч з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 29-ї річниці Дня Незалежності України керівники району нагородили цінним подарунком – наручним годинником із написом «За заслуги перед Кореччиною».

Читайте також: День підприємця: Почесну грамоту Рівненської ОДА вручили депутату із Кореччини

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39