«Головне – не втрачати віру в те, що робота знайдеться», – колишня безробітна Ганна Давидюк

07 Грудня 2020, 15:59
2862

Вперше з Ганною Давидюк працівники Корецького районного центру зайнятості зустрілися влітку 2015 року. Випускниця престижного «вишу» – Львівського національного університету ім. І Франка, з незвичною, як для молодої дівчини спеціальністю, інженер – радіофізик. Роботу за такою професію в нашому районі знайти вкрай важко. Тому пані Ганна звернулася до Корецького районного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні. І робота знайшлася… Корецький військкомат у зв’язку з розширенням штату проводив конкурс спеціалістів. Пройшовши успішно письмові завдання, співбесіду, психологічне тестування, Ганна Давидюк отримала бажану роботу.

За ці роки пані Ганна народила другу дитину і завершила у серпні 2020 року контракт зі ЗСУ. Тому знову звернулася за фаховою порадою та підтримкою в пошуку роботи до Корецької районної філії Рівненського ОЦЗ. Адже «жіноче працевлаштування» стає дійсно успішним, коли потрапляє в поле зору фахівців служби. Сьогодні ж хочеться додати «радісних моментів» в розповідь про Ганну Давидюк, для якої слово безробітна вже в минулому. За декілька місяців часу нею були використані всі можливості та послуги в період перебування на обліку в службі зайнятості, а це індивідуальні профконсультаційні прийоми, семінари, співбесіди з роботодавцями.

На початку грудня Ганна Василівна стала очолювати господарський відділ відділу освіти Корецької райдержадміністрації і, коментуючи запропоновану посаду, говорить:

«Пошук роботи вимагає не тільки наявності диплому, але і вміння використовувати конкретні ситуації та обставини, що виникли на даному етапі. Конкуренція при влаштуванні на роботу висока, але головне – не втрачати віру в те, що робота знайдеться. Дякую працівникам філії за небайдужість та професіоналізм»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024