Перевірений рецепт: домашній кетчуп від Світлани Страшевської

23 Вересня 2020, 18:55
Фото ілюстративне 1176
Фото ілюстративне

Рецепт кетчупу з помідорів дуже простий і складається лише з кількох кроків. Ділиться перевіреним рецептом новокорчанка Світлана Страшевська. Якщо ви ще не додали на полиці льоху кетчуп з помідорів, зайнятися варто цим вже зараз. На дворі осінь і це саме час поповнювати запаси консервації на зиму.

Інгредієнти:

5 кг помідорів;

0,5 скл. часнику;

4 ст. л. крохмалю;

4 ст. л. солі;

1 скл. Оцту;

500-600 гр цукру;

0,5 ч.л. меленого чорного перцю;

0,5 ч.л. меленого червоного перцю;

1 ч.л. кориці;

14 шт. гвоздики.

Приготування. Помідори перекрутити на мясорубку (або порізати на штаточки, приварити,  збити блендером і перетерти на сито). Варити 10 хвилин. Потім додати перець, корицю, гвоздику, оцет, цукор, сіль, часник. Варити 50 хвилин і розкладати у стерилізовані банки.

Читайте також: Домашній зефір: рецептом ділиться корчанка

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024