Визначили найспортивнішу сім'ю Корецької громади

13 Лютого 2023, 10:44
Визначили найспортивнішу сім'ю Корецької громади 539
Визначили найспортивнішу сім'ю Корецької громади

Цими вихідними у спортивному залі Корецької ДЮСШ зібрались сім’ї, у яких спільне активне дозвілля та спорт стали частиною життя. Родини змагались в ІІ турі обласної спортивно-масової гри «Сімейні перегони. Активні парки» не лише за перемогу, а й за право участі у суперфіналі гри.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Спорт для всіх Рівненщини».

Змагання видалися захоплюючими як для дітей, так і для дорослих. Не обійшлось і без приємних несподіванок. На юних спортсменів очікували солодкі подарунки, а всіх присутніх своїм танцювальним номером привітали учасники колективу «Драйв» (керівник Віталія Ковальчук). А далі, після динамічної розминки та інтелектуального конкурсу на всіх чекали самі перегони.

Спортивне суперництво панувало на майданчику в кожній із п’яти спортивних естафет. Об’єднавши зусилля, сім’ї наполегливо та майстерно вправлялися з різноманітним інвентарем.

Переможці визначилися. Трійка лідерів громади:

І місце – об’єднана команда сімей Бойчаків та Москових;

ІІ місце – об’єднана команда сімей Заводовських та Кречмаровських;

ІІІ місце – сім’я Коркунців.

Окрім того, учасники змогли випробувати свої сили в конкурсі «Теніс настільний», де переможцем став Володимир Бойчак.

Переможці та призери нагороджені дипломами, кубками і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і призами Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Читайте також: У Сторожеві попрощалися із загиблими військовими-побратимами

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024