Чоловік з Кореччини відпрацює двісті годин громадських робіт за тривале знущання над колишньою дружиною

Чоловік з Кореччини відпрацює двісті годин громадських робіт за тривале знущання над колишньою дружиною

03 Травня 2023, 12:29

Фігурант справи тривалий час ображав свою дружину. Тож йому присудили 200 годин громадських робіт.  

Про це Район.Корець стало відомо з вироку Корецького районного суду, оприлюдненого 1 травня.

Упродовж тривалого часу чоловік умисно вчиняв психологічне насильство щодо своєї колишньої дружини, з якою він проживає та перебуває у сімейних та близьких відносинах. Це призводить до психологічних страждань, емоційної залежності та погіршення якості життя потерпілої.

Зокрема, 14 серпня минулого року приблизно о 20:00, він вчинив психологічне насильство щодо своєї дружини. Чоловік ображав її нецензурною лайкою та погрозами фізичною розправою, що принижувало її честь і гідність.За цим фактом його притягували до адміністративної відповідальності.

Крім того, 19 вересня минулоріч о 17:20 повторно вчинив психологічне насильство щодо своєї колишньої дружини. За що був притягнутий до адміністративної відповідальності.

Продовжуючи свої злочинні дії, 24 січня приблизно о 17:00 дебошир знову вчинив дії психологічного характеру відносно колишньої дружини, внаслідок чого була завдана шкода психічному здоров`ю потерпілої.

Обвинувачений у судовому засіданні вину у скоєному визнав повністю та не заперечив обставин вчинення ним кримінального правопорушення. Просив суд його суворо не карати, у вчиненому розкаявся.

Чоловіка визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначили йому покарання – 200 годин громадських робіт.

Читайте також: Жителька Кореччини отримала штраф через госпіталізацію сина з алкогольним отруєнням