Архів новин за 22 Серпня 2020

20:08
У храмах та монастирях Рівненської єпархії в день 29-річниці Незалежності України звершити молебні за Україну. 
18:08
З 1 вересня у Держпраці заплановано проведення інспекційної кампанії, під час якої будуть здійснюватися заходи державного контролю за додержанням законодавства про працю з питань виявлення неоформлених трудових відносин.
17:08
За результатами конкурсу конкурсною комісією визначено переможців на зайняття посад керівників деяких закладів загальної середньої освіти Корецького району.
16:08
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ «Рівнеобленерго» буде проводити планові ремонтні роботи.
14:08
На виконання рішення Державної комісії ТЕБ і НС останніми днями в області працює державна комісія.
12:08
Протягом тривалого часу у багатьох українців виникало питання, як вони можуть реалізувати своє виборче право, якщо не мають зареєстрованого місця проживання, так званої прописки.
11:08
Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд Марії Козлюк «З добром у серці» з нагоди Дня Незалежності України передала допомогу жителям сіл Річок, Старого Корця й міста Корця.
10:08
Шачани на березі Світязя організовують благодійну акцію «Фото заради життя», мета якої зібрати кошти на порятунок онкохворого хлопчика
09:08
За церковним календарем православні християни вшановують пам’ять святого апостола Матвія (Матфея), мученика Антонiя Олександрiйського; мучеників Юлiана, Маркiана, Іоана, Якова, Олексiя, Димитрiя, Фотiя, Петра, Леонтiя, Марiї, Патрикiї та iнших. Собор Соловецьких святих.
06:08
Досвітні хмари звільнять вранці небо у Корці від своєї присутності, але вдень ненадовго з'являться, щоб ввечері знову зникнути.
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024